Welkom bij de Lower Keys!

Voor wie genoeg heeft van een overbevolkte en vermoeide wereld, zijn de Lower Keys de perfecte plaats.

The Lower Keys on the map

Hier kan je snorkelen of duiken boven het koraalrif van Looe Key, fietsen door Key Deer habitat of op vis-avontuur gaan in het ondiepe water van het achterland of trollen in het diepblauwe water voorbij het rif.

BridgeKey Deer

Op het eind van de dag kan je samenkomen met familie en vrienden in een van de tiki bars, campings, kleurijke resorts of in een vakantie woning. De aardse geur van de mangrove-bossen en de moerassen is nooit veraf.

De Lower Keys beginnen net voorbij de fameuze Seven Mile Bridge, waar de eilandenketen een gracieuse bocht naar de zonsondergang maakt. Het is een stille regio met kleine resorts, familie restaurants, gezinswoningen, ongerepte wildernis en een rijke geschiedenis.

Waterfowl & Key deerTurtle

Op het piepkleine Little Duck Key aan het mijlpaaltje 40 van de Lower Keys is het Veterans Memorial Park te vinden. Er is een zandstrand en het is de perfecte halteplaats voor een familie-picnic langs de befaamde Overseas Highway.

Enkel een mijl verder is Ohio Key waar het Sunshine Key Camping Resort is gelegen. Hier vind je een zwembad, een familie restaurant en andere ontspanningsmogelijkheden.

Niet ver af is het Bahia Honda State Park and Recreation area. Met zijn witte zandstranden en overvloed aan fauna en flora, maakt Bahia Honda Key het dikwijls op de lijst van mooiste stranden in de Verenigde Staten.

Flats fishingUnderwater Music Festival

Big Pine Key, aan mijlpaal 33 is het shopping centrum van de Lower Keys. Toch, als je de kalmte verkiest hoef je maar af te slaan in een van de mooie zijweggetjes.

Exploreer het National Key Deer Refuge, dit is het uitgestrekte gebied van naaldboombossen en de natuurlijke woonplaats van de kleine Key hertjes. Je kan je nog verder wagen en No Name Key exploreren. Als je op zoek bent naar een avontuur onder het wateroppervlak dan kan je ook op Big Pine terecht waar diverse snorkel en duik excursies vertrekken naar het Looe Key rif.

Palm BranchesSnorkelers

Vergeet in elk geval de andere eilanden van de Lower Keys niet. Zoek naar plaatsen met intrigerende namen zoals Summerland Key, Big Torch en Little Torch Key, Cudjoe Key, Sugarloaf Key of Big Coppitt Key. Ze zijn allen gemakkelijk te bereiken van Key West. Een bezoek aan de onbewoonde Saddlebunch Keys, met hun netwerk van strandjes en lagunes en mangrove eilanden maken deze uitstap beslist onvergetelijk, zeker bij zonsondergang.

De Lower Keys zijn een oase van rust in een gekke en drukke wereld.

Kom en bezoek de Big Pine en Lower Keys, net zoals alle andere Keys zijn ze rijk aan geschiedenis.

Close
Close